BRT

Theater Box

Theaterzaal en repetitieruimte in Gent

BRT - Belgisch Repertoire Theater - is een nieuwe, professionele theatercompagnie die vanaf november 2016 het huisgezelschap van Theater Box te Gent werd. BRT wil kwaliteitsvol repertoiretheater brengen met respect voor het origineel. Dit zal, in samenwerking met Theater Box en Theater Deezillusie, resulteren in twee producties per jaar.

 

In het najaar van 2017 staan twee producties op het programma. U kan komen kijken naar een nieuwe voorstelling: 'Vrijdag' van Hugo Claus. Deze spelen we in ons huistheater, Theater Box. Daarnaast hernemen we wegens succes een productie van vorig seizoen: 'Wie is er bang voor Virginia Woolf?' van Edward Albee. Voor deze herneming trekken we naar Theater Tinnenpot. In het voorjaar van 2018 wagen we ons aan 'Open Huwelijk' van Dario Fo. Surf naar www.brtgent.be voor meer info en reservaties.

 

Wie is er bang voor Virginia Woolf ?

 

HERNEMING WEGENS SUCCES!

 

In het najaar van 2016 speelde BRT 17 voorstellingen van 'Wie is er bang voor Virginia Woolf ?' in Theater Box. Wegens uitverkochte zalen, lovende kritieken en de veelvuldig gestelde vraag "Wanneeer spelen jullie nog?", wordt deze productie in september hernomen in Theater Tinnenpot.

 

'Wie is er bang voor Virginia Woolf ?' is één van de vele pareltjes geschreven door de Amerikaanse schrijver Edward Albee. Wie dit iconische stuk of de met 5 Oscars bekroonde film nooit gezien heeft, bezit een gat in zijn cultuur. Het is een meesterlijk geschreven sociale thriller die je bij momenten naar de keel grijpt en dan weer laat lachen om bizarre situaties.

Klik hier voor meer info.

Met: Mieke Bouve

Paul Ooghe

Sofie Van Maele

Sébastien De Smet

 

Tekst: Edward Albee

 

Regie: Geert Willems

22 en 23 september 2017, 20u.

Theater Tinnenpot, Tinnenpotstraat 21, Gent.

 

18 euro / jongeren 15 euro.

 

Reservatie: www.brtgent.be, info@theaterbox.be of 0486 65 19 00.

Met dank aan de sponsors van BRT:

BVBA Zakenkantoor Van Renterghem

Verzekeringen Beleggingen Leningen

Felix Beernaertsplein 58, 9230 Wetteren

Tel : 09 368 13 68

www.vanrenterghembvba.net

 

SWING CVBA

Verkoop en verhuur van alle AV-materiaal

Waterstraat 25, 9820 Merelbeke

Tel : 09 232 03 55

www.swing-cvba.be

 

 

Theater Box

Pijndersstraat 16

9000 Gent

info@theaterbox.be

0486 65 19 00