De Flirt-klas

Theater Box

Theaterzaal en repetitieruimte in Gent

De Flirt-klas

Pieter Beck

 

Een flirt-klas rond flirten en vooroordelen. Door oefeningen, beeldmateriaal en gesprek over gewaagde stellingen denken we na over flirten, vooroordelen rond flirten en het eigen flirten. Stereotypen zitten in ons lijf en ons brein, in onze emoties en onze reacties. Tijdens deze klas wordt er aandacht besteed aan flirten en vooroordelen daarrond. Socioloog Pieter Beck begeleidt dit via korte oefeningen (over oogcontact, aanraken en speels gesprek), beeldmateriaal, tekst en gesprek. Nadien gaan we in gesprek over “stoute stellingen”. Stellingen waarvan niet gezegd is dat ze waar zijn, zoals: “Mannen flirten altijd om iemand in bed te krijgen. Vrouwen flirten altijd om iemand in een relatie te krijgen.” “Vrouwen houden niet van one-night-stands.” “Knijp niet in iemands kont, voor je ’t vraagt.” “Hij… casanova… zij… slet.”

Hopelijk ontdekken we dat de realiteit rond flirten meer fluïde en veel morsiger is dan al deze stellingen en onze vooroordelen. En krijgen we zo meer inzicht in onze eigen flirtstijl.

 

Met Pieter Beck – Homo Sapiens van soort, socioloog van opleiding, improvisator in spel en vloeker diep vanbinnen. Speelt met verschillende improvisatiegroepen in Gent en Antwerpen. Geeft improvisatietheaterklassen. Terugkerende thema’s daarbinnen zijn speelsheid, falen, intimiteit, flirten en kwetsbaarheid.

 

Klik hier voor meer info.

 

22 juli 2017, om 16u30.

 

25 euro.

Bezig met gegevens op te halen...

 

Theater Box

Pijndersstraat 16

9000 Gent

info@theaterbox.be

0486 65 19 00