My left hand

Theater Box

Theaterzaal en repetitieruimte in Gent

14 juli 2017, om 20u.

 

10 euro.

My left hand

De Cleine Kompanie

 

Theaterstuk dat de bewustwording van het aanvaardings- en verwerkingsproces rond borstkanker op een creatieve doch ingrijpende manier bespreekbaar maakt. Ook met aandacht voor de partner die vaak in stilte lijdt.

 

Spelers: Ingrid Daelman, Tom Bracke, Hilde Verhoeven en Sarah De Bruecker.

Regie: Gino Bauwens.

 

Het leven is een doolhof van toevalligheden. We vertrekken op tijd, we vertrekken te laat, we vertrekken te vroeg.

Elke keuze brengt nieuwe omstandigheden, nieuwe situaties, nieuwe gevolgen mee. Je ontmoet mensen of je ontmoet ze net niet.

De loterij van het leven. We zetten in, door wegen al dan niet in te slaan. We weten niet of we gaan winnen of verliezen. De vrouw of de man die uit de trommel wordt getrokken is het winnende lot... zou het moeten zijn. Het lot brengt liefde, passie, rust... blijvend, tijdelijk...

Vincent zag Mieke uit de chaos van mogelijkheden vallen uit de draaitrommel. Hij ontmoette Mieke, toevallig. Vincent werd bedeeld met een geweldig lot... een lot met heel wat troeven... een mooie, krachtige ambitieuze vrouw. En dan wordt zij ziek...

Het is zo. Het is niet te ontwijken. Enkel iets mee te doen.

De gedachten zijn hel, de gebaren zijn fake. Het goede wil wel maar het kwade bruist. We hebben een recht om slecht te zijn. Of aanvaarden we? Of laten we de trommel terug draaien, wachtend op een nieuw lot?

 

Klik hier voor meer info.

 

Bezig met gegevens op te halen...

 

Theater Box

Pijndersstraat 16

9000 Gent

info@theaterbox.be

0486 65 19 00