Box & Brunch

Theater Box

Theaterzaal en repetitieruimte in Gent


Box & Brunch


Vanaf nu kan je één zondag per maand brunchen in de foyer van Theater Box en hierbij een optreden meepikken in de gezellige theaterzaal.


Reserveer een tafel voor je bubbel van 2, 4 of 6 personen en geniet van een heerlijke brunch bestaande uit koffiekoeken, yoghurt, vers fruit, granola, brood, hartig en zoet beleg, een dessertje, 2 warme dranken, een glas cava en een glas wijn.


De uitgebreide brunch kost 30 euro per persoon. Het optreden krijg je erbij.


Je bent welkom vanaf 10u. We verwachten je ten laatste om 10u30 voor het eerste deel van de brunch. Het optreden start om 11u en duurt een half uur. Daarna kan je verder brunchen, aperitieven en nakletsen.


Bel 0486 65 19 00 om te reserveren.


De optredens van dit najaar zijn om duimen en vingers van af te likken.


18 oktober: Himshe

Deze scherpzinnige, speels-labiele band uit het Gentse brengt indiepop met een punck-rock-randje. Frontvrouw Selien vertelt een verhaal van verbondenheid in een sterk gepolariseerde samenleving en dat vertaalt zich letterlijk in de muziek. Himshe versmelt links en rechts, majeur en mineur, hardheid en zachtheid, snel en traag, man en vrouw. Tegengestelden schuren zowel thematisch als muzikaal tegen elkaar aan en versmelten tot een geheel. Eens rustig kabbelend en innemend breekbaar, dan weer gestuwd door dreigende bassen met een apocalyptische weerklank. Een sound die je helemaal overspoelt en laat wegdromen.
           

               Luister naar Himshe
                         

15 november: Quetzal duo

Dit duo brengt traditionele zuid-Mexicaanse muziek in een intieme en hoogst persoonlijke interpretatie. De Mexicaanse zangeres Sofía Díaz vertolkt dit grotendeels onbekende maar buitengewoon mooie repertoire met haar magische stem, die weinigen onberoerd laat. Ze wordt begeleid door gitarist Jasper De Kind die een klassieke scholing combineert met invloeden uit jazz, flamenco en andere wereldmuziek, volledig afgestemd op Sofía's diepgaande en gevoelige zang. Een prachtig en emotioneel repertoire op hoogstaand muzikaal niveau.


                                                                      Luister naar Quetzal duo6 december: Bosch en Michiels

Beroepsmuzikanten Nathalie Bosch en Chris Michiels vormen speciaal voor Box & Brunch een gelegenheidsduo. De combinatie van dwarsfluit en gitaar leent zich uitstekend voor het afwisselende, licht klassieke genre dat ze brengen. Met bekende en minder bekende fragmenten zorgen ze voor een heerlijke verpozing in de donkere decembermaand.Bel 0486 65 19 00 om te reserveren voor een bubbel van 2, 4 of 6 personen.

Theater Box

Pijndersstraat 16

9000 Gent

info@theaterbox.be

0486 65 19 00