Cabaret Noir

Cabaret Noir - Petites Pièces Feministe Anarchiste Dadaïste        te gast


Een opzwepende voorstelling die flirt met grenzen: grenzen tussen verschillende kunststijlen en kunstdisciplines, grenzen tussen man en vrouw, grenzen van onze neo-liberalewereld, grenzen tussen kwetsbaarheid en kracht, grenzen tussen lichaam en geest, oud en jong, licht en donker, humor en confrontatie,... Vier vrouwen nemen u op een charmante, zinneprikkelende, grappige, sensuele, uitdagende, liefdevolle, speelse, maar bij momenten zeer confronterende wijze mee in kleine stukjes over hun wereld en die van andere vrouwen.


Verwacht een geheel eigen interpretatieve mengeling van beweging, dans, spoken word, burlesque, beeld, muziek en meer. Deze korte voorstelling is vooral veel van wat u niet denkt dat het zal zijn en weinig van wat u denkt dat het zal zijn. Dit is geen voorstelling exclusief voor vrouwen. Deze voorstelling is gemaakt om gezien en beleefd te worden door man, vrouw, LGBTQIA+, .. voor iedereen inclusief dus😘.


Door: Vlien, Liez, Kimme Tigra en Marloes.


Klik hier om te reserveren voor 17 december, 20u.


12 euro

Na reservatie ontvangt u via mail een bevestiging met het rekeningnummer. Uw reservatie is enkel geldig indien u voor de voorstelling betaald heeft.

Theater Box vzw

Pijndersstraat 16

9000 Gent

info@theaterbox.be

0486 65 19 00

0537.847.578

RPR Gent, afd. Gent